Plaže Murter

Plaže Murter
Plaže Murter

PLAŽE MURTER

Izdvajamo za Vas neke od najlijepših i najpoznatijih plaža na otoku Murteru. Proučite fotografije i opise plaža, te odaberite smještaj u blizini plaže koja vam najviše odgovara.

Plaža Kosirina Betina
Plaža Kosirina je stjenovita plaža sa šljuncanim i pješčanim segmentima smještena u prekrasnoj uvali. U uvali se nalazi kamp i dva beach bara. Plaža je pogodna za djecu i ronjenje, a borova šuma joj daje hladovinu.

Plaža Lovišća Jezera
Plaža Lovišća nalazi se unutar istoimenog kampa, u plitkoj sljunčanoj uvali. Bogata je sadržajima, tako da se uz najam pedaline, teniske terene i mini golf na njoj nalazi i aqua park, zbog kojeg je ova plaža idealna za djecu. Plaža je zasjenjena borovom šumom.

Plaža Slanica Murter
Plaža Slanica je pješčana plaža okružena stijenama, te je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih plaža na ovom dijelu Jadrana. Obiluje sadržajima, tako da se na njoj moze pronaći tobogan, teniski tereni, tereni za odbojku na pijesku, jet ski. Plaža je plitka i pješčana, te pogodna za djecu.

Plaža Čigrađa Murter
Plaža Čigrađa nalazi se u istoimenoj uvali u blizini mjesta Murter. Plaža je šljunčana i pješčana, okružena stijenama, te je pogodna za djecu. Od dodatnih sadržaja tu su beach bar i restoran. Na ovoj plazi održava se niz kulturno glazbenih događaja svako ljeto.

TOP DESTINACIJE

Upoznajte top destinacije u kojima nudimo uslugu privatnog smještaja i odaberite idealnu za vas. Pročitajte opise destinacija Murter, Jezera, Betina i Tisno

TOP PRIRODA

Hrvatska ima osam nacionalnih parkova. Saznajte vise o Nacionalnom parku Kornati, te uživajte u dodatnim pogodnostima koje Vam nudimo - popust na izlete u Nacionalni park Kornati kod rezervacije smjestaja.

Pretraži smještaj

PRONAĐITE SMJEŠTAJ
12-18 god.
2-12 god.
do 2 god.