Apartmani Murter

Vaša pretraga:
Destinacija
Broj osoba
Odrasli
Djeca 12-18 god.
Djeca 2-12 god.
Djeca do 2 god.
Filtriranje pretrage:
Filtriraj po cijeni:
Broj spavaćih soba:
Broj kupaonica:
Pretraži po položaju:
Oprema:
Dodatne pogodnosti:

Apartmani Murter

Ukoliko planirate obiteljski odmor u blizini plaže, u našoj ponudi pronađite velik izbor apartmana u mjestu Murter, koje se nalazi na otoku Murteru. Gotovo svi apartmani u Murteru su atraktivni zbog svojih karakteristika, a dijelimo ih na apartmane u blizini pješčane plaže Slanica, apartmane u popularnoj ulici Pod Raduč, apartmane u blizini pješčane plaže Podvrške, apartmane u blizini pješčane plaže Čigrađa, apartmane blizu centra Murtera te apartmane s vezom za brod.
Apartmani u blizini pješčane plaže Slanica uglavnom se nalaze u ulici Put Slanice i Žrtava ratova s jedne strane, te u popularnoj ulici Podraduč i ulici Vlake s druge strane mjesta. Apartmani  blizu plaže Slanica odličan su izbor za obitelji s malom djecom, koji su u potrazi za plažom koja je primjerena za djecu.
Apartmani u blizini pješčane plaže Čigrađa također su idealni, kako za obitelji s malom djecom, tako i za sve one koji žele uživati na osami stjenovite plaže koja se nastavlja južno od plaže Čigrađa. Isto to se odnosi na apartmane u blizini pješčane plaže Podvrške, koja osim pijeska gostima nudi mir i osamu na stjenovitoj plaži koja se nastavlja sa obje strane.
Ukoliko pak sa sobom dovodite i brod i trebate vez, raspolažemo s velikim izborom apartmana s vezom za brod koji se uglavnom nalaze u predjelu Luke te u ulici Put Jersan.
Mlađim gostima željnima zabave preporučujemo apartmane u blizini centra Murtera, gdje se nalazi većina barova i restorana. Proučite našu ponudu i odaberite nešto za sebe!